EXKLUZIVNĚ: Poslechněte si debut Kataríny Landlové Lepší holky

Vydáno 06.12.2013 | autor: redakce

Finalistka soutěže Česko Slovensko má talent Katarína Landlová vydává debutové album Lepší holky. Nahrávku, jež vznikla v nahrávacím studiu a pod taktovkou producenta Armina Effenbergera z electro-popového dua Cartonnage, si můžete poslechnout na iREPORTU v exkluzivní premiéře.

EXKLUZIVNĚ: Poslechněte si debut Kataríny Landlové Lepší holky EXKLUZIVNĚ: Poslechněte si debut Kataríny Landlové Lepší holky

katarina landlova-lepsi-holky"Chtěli jsme udělat jednoduše dobrou písničkovou desku. Barevnou, zábavnou a upřímnou. Spolupracovat s Arminem je pro mě navíc splněný sen. Je hodně vnímavý ke sdělení songu, což je pro mě důležité a stylově jsme si naprosto porozuměli. Nechtěli jsme se opírat jen o kytarové písničkářství, hledali jsme spíš tu správnou náladu. Atmosféru, která je mi blízká, funguje hudebně a ladí s texty," přibližuje novinku mladá Slovenka, jejímž domovem už je deset let Praha.

Kompletní album je k poslechu na zpěvaččině soundcloud profilu.

"Připadám si jako skutečný potomek Česko-Slovenska. Narodila jsem se v Českém Krumlově a vyrůstala na Slovensku. Miluju slovenštinu i čestinu, pro mě v tom nikdy nebude velký rozdíl," dodává zpěvačka a spoluautorka většiny textů.

Katarína momentálně s novou kapelou nacvičuje repertoár pro nadcházející koncerty. Po lednovém pražském a bratislavském křtu se na jaře příštího roku rozjede na česko-slovenské turné.

TZ, ape

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít