EXKLUZIVNĚ: Electro-swingová jízda s Kitten and the Hip

Vydáno 20.01.2014 | autor: Petr Lenk

Debutové album britského projektu Kitten and the Hip, který tvoří zpěvák a trombónista Ashley Slater (Freak Power, Cellophane) se zpěvačkou Kitten Quinn, sice vychází až 1. dubna, ale vy si ho už teď můžete vychutnat v exkluzivní premiéře!

EXKLUZIVNĚ: Electro-swingová jízda s Kitten and the Hip EXKLUZIVNĚ: Electro-swingová jízda s Kitten and the Hip

 

kitten and the hip-003 kitten and the hip-004 kitten and the hip-005

 

Bezmála hodinová nahrávka této brightonské dvojice, jež funguje od roku 2011, obsahuje 14 tracků fúzujících electro-swing, jazz a taneční groovy. Desku s názvem Hello Kitten předznamená singl Don't Touch The Kitten.

Ashley Slater se proslavil v polovině 90. let v londýnské acid jazzové formaci Freak Power po boku Normana Cooka, který dal později přednost svému Djskému alter egu Fatboy Slim. Dalšími Slaterovými projekty byly Big Lounge či Cellophane, hostoval na albech Dub Pistols, Krafty Kutse ad.


 kitten and the hip-002Kitten and the Hipkitten and the hip-001Ashley Slater, Kitten Quinn

S českou scénou jej pojí spolupráce s Monkey Business, Tibet, Terezou Černochovou nebo Slávkem Jandou. S prvně zmíněnou skupinou vystoupil v roce 2009 na vyhlášení cen Žebřík. Povedené promo fotky Kitten and the Hip jsou dílem mladé brněnské fotografky Magdaleny Šteflové.

 

Celé album k poslechu zde.  

 

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít