AUDIO: Pharrell Williams útočí na žebříčky se singlem Freedom

Vydáno 01.07.2015 | autor: redakce

Pharrell Williams vyhlašuje se začátkem léta další útok na světové žebříčky: nový singl Freedom, který exkluzivně představila nová streamovcí služba Apple Music, navazuje přesně tam, kde skončila producentova loňská deska G I R L. Poslechněte si ho.

AUDIO: Pharrell Williams útočí na žebříčky se singlem Freedom AUDIO: Pharrell Williams útočí na žebříčky se singlem Freedom

Pharrell LR 2014 oprZopakuje Pharrell Williams s novinkou Freedom úspěch hitu Happy?

Písnička Freedom, již Williams živě zazpíval už před pár dny na festivalu Glastonbury, si okamžitě vysloužila srovnávání s megahitem Happy, který rozezněl rádia po celém světě na přelomu let 2013 a 2014. Má podobně rozverné tempo a nakažlivé sborové vokály posluchači rychle utkví v paměti. 

Singl dal Pharrell k dispozici novému streamovacímu serveru Apple Music, který na konci června zahájil svou činnost - hodně se v této souvislosti mluvilo o Taylor Swift, jež svým dopisem zajistila výhodnější podmínky pro umělce. Uživatelé této služby navíc mohou exkluzivně vidět i videoklip k Pharrellovu představovanému songu Freedom. My níže přikládáme alespoň záznam z rádiové premiéry samotného singlu. 

text: Josef Martínek

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít