AUDIO: Robyn se vrací ve formě. Na nové EP přispěl i mrtvý producent

Vydáno 25.07.2015 | autor: redakce

Švédka Robyn vydá už v první polovině srpna se svým projektem La Bagatelle Magique nové EP. Bude se jmenovat Love Is Free a po titulní písničce mohou fanoušci ochutnávat další položku. Novinka Set Me Free se povedla.

AUDIO: Robyn se vrací ve formě. Na nové EP přispěl i mrtvý producent AUDIO: Robyn se vrací ve formě. Na nové EP přispěl i mrtvý producent

robyn la bagatellaRobyn patří k největším hvězdám švédské hudební scény

Zatímco červnový singl Love Is Free mohl příznivce švédské elektropopové královny překvapit svou neuchopitelností, písnička Set Me Free už daleko víc připomene starou dobrou Robyn, která tak nadchla posluchače i kritiku na minulých deskách Robyn a Body Talk. Zpěvačka už dříve avizovala, že další mini album bude mít hodně klubový zvuk, což se tady potvrzuje, zároveň ale zůstává přítomna její charakteristická euforičnost a schopnost vytvořit chytrou popovou hitovku.


EP Love Is Free vyjde 7. srpna pod značkou projektu La Bagatelle Magique - kromě Robyn ho tvoří klávesista Markus Jägerstedt a použity byly i nápady Christiana Falka, švédského producenta, který loni zemřel na rakovinu. 


text: Josef Martínek

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít