AUDIO: Bon Jovi zveřejnili dvě nové písně. Fanouškovské album je za rohem

Vydáno 02.08.2015 | autor: redakce

Deset nových písniček vydají Bon Jovi už za tři týdny na albu Burning Bridges. Dvě z nich jsou ale už nyní k poslechu - kapela totiž 31. července zveřejnila singly We Don't RunSaturday Night Gave Me Sunday Morning.

AUDIO: Bon Jovi zveřejnili dvě nové písně. Fanouškovské album je za rohem AUDIO: Bon Jovi zveřejnili dvě nové písně. Fanouškovské album je za rohem

bon jovi 17 6Bon Jovi zveřejnili dva singly najednou

První ze dvou novinek je song Saturday Night Gave Me Sunday Morning, který se odehrává v poměrně vlažném pop-rockovém tempu. Mezi jeho autory patří vedle zpěváka Jona Bon Joviho a producenta Johna Shankse i kytarista Richie Sambora, který z kapely v roce 2013 po třiceti letech odešel. Potvrzují se tím spekulace, že deska Burning Bridges bude obsahovat nevydaný materiál, nikoliv žhavé novinky. Těch se fanoušci dočkají na klasickém řadovém albu příští rok. 


Druhá z čerstvě odtajněných skladeb se jmenuje We Don't Run, je o něco svižnější, ale ani ona v kontextu tvorby skupiny příliš nepřekvapí. Fanouškovská deska, jak Bon Jovi Burning Bridges označují, vyjde 21. srpna a je pozvánkou na podzimní turné. 

 


text: Josef Martínek

 

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít