AUDIO: Sia představuje srdcervoucí singl Alive. Napsala ho s Adele

Vydáno 24.09.2015 | autor: redakce

Po úspěchu loňského alba 1 000 Forms Of Fear se australská zpěvačka Sia již brzy vytasí s novými písněmi. Respektive s těmi, které v minulosti napsala pro jiné umělce, ti je ale nakonec nepoužili. Prvním singlem z alba This Is Acting je dojemná balada Alive.

AUDIO: Sia představuje srdcervoucí singl Alive. Napsala ho s Adele AUDIO: Sia představuje srdcervoucí singl Alive. Napsala ho s Adele

 sia aliveNový singl Alive uvádí chystanou desku Sii


Singl Alive se měl objevit na připravovaném novém albu Adele, jenže nakonec se pro něj místo v tracklistu nenašlo. Přitom sama Adele je uvedena jako spoluautorka písně vedle Sii, ruku k dílu přiložil i Tobias Jesso. Song navazuje na desku 1 000 Fears Of Fear zejména emočně nabitým a výbušným refrénem, kterým dokáže Australanka skrz svůj působivý hlas dojmout. 

"Je to o životě Adele, takže jsem se to snažila zazpívat z jejího úhlu pohledu," tvrdí Sia. Písnička zatím nemá videoklip, je proto ve hvězdách, zda si do něj umělkyně opět přizve svou dvorní tanečnici Maddie Ziegler. Ta byla hvězdou trilogie Chandelier - Elastic Heart - Big Girls Cry a zahraje si v chystaném filmu, který bude Sia režírovat.

text: Josef Martínek

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít