Beastie Boys a Spike Jonze zase útočí, casting proběhl u Mattela

Vydáno 19.07.2011 | autor: redakce

Beastie Boys jsou zpátky. Poté, co Adam (MCA) překonal rakovinu, se legendární hip hopová trojice z New Yorku mohla zase soustředit na vydání  Hot Souce Committee Part Two. Ani teď nezapomínají na staré kámoše, a tak autorem jejich nového klipu k Don't Play No Game That I Can't Win, kde jim sekunduje Santigold, není opět nikdo jiný, než Spike Jonze, autor kultovního Sabotage.

Beastie Boys a Spike Jonze zase útočí, casting proběhl u Mattela Beastie Boys a Spike Jonze zase útočí, casting proběhl u Mattela

beastie boys_audio
Album Hot Souce Committee Part Two vyšlo s dvouletým spožděním, protože Adamovi (MCA) diagnostikovali rakovinu, a tak bylo potřeba vyhrát nejprve tenhle boj, než se trojice mohla naplno soustředit na nové album. To vyšlo letos v dubnu. Beastie Boys jsou tedy konečně zpátky a nezapomínají na staré kámoše. Autorem jejich nového klipu k Don't Play No Game That I Can't Win, ve kterém jim navíc sekunduje Santigold, není opět nikdo jiný, než Spike Jonze. Ten je autorem jejich už kultovního klipu k Sabotage. Mimo to pro ně natočil i Ricky´s Theme a Sure Shot. Bývalý manžel režisérky Sofie Coppola spolupracuje s hudebními umělci napříč žánry, krom Beastie Boys je také autorem klipů pro Sonic Youth, Dinosaur Jr., Daft Punk, R.E.M. nebo Yeah Yeah Yeahs. Z poslední doby ještě zmiňme třeba klip k Drunk Girs dnes již bohužel neexistujících LCD Soundsystem, který vytvořil za pomoci zpěváka kapely Jamese Murphyho.


 
Text: kofo


beastieboys2top 

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít