Marilyn Manson má nový klip: sex, násilí, krev i vražda

Vydáno 27.03.2012 | autor: redakce

Jak už předesílalo video na oficiálních stránkách Marilyna Mansona, které bylo do osmnácti let nepřístupné, zpěvák se s klipem k prvnímu singlu ze stejnojmenné desky Born Villain nepáral. Starý dobrý Manson je zpět: násilí, krev, sex, zvrácenosti ani nahota ve videu nechybí.

Marilyn Manson má nový klip: sex, násilí, krev i vražda Marilyn Manson má nový klip: sex, násilí, krev i vražda


mansonbornRežie se ujal herec Shia LaBeouf známý například z filmů Transformers nebo Disturbia. A zdá se, že si s Marilynem Mansonem - co se zvrhlosti týče - skvěle padli do noty, téměř jako by si Manson video režíroval sám.

Klip obsahuje všechno, co se od Mansona očekává a ještě mnohem víc: nahá těla, sex, krev, sado maso, postižené postavy, propichování kůže. Dojde i na vraždu pedofilního staříka, který v začátku klipu obtěžuje malého chlapce. Zda to má být odkaz na Mansona a jeho dědu, kterého popisuje v biografii Dlouhá trnitá cesta z pekla, není známo.

Osobnost Marilyna Mansona v sobě ale zřejmě skrývá i něžnou stránku. Jak jinak vysvětlit spekulace o tom, že "král zrůdnosti" randí s éterickou zpěvačkou Lanou del Rey? Podle německého bulváru BZ si dvojice vyšla na romantickou večeři. Jestli proběhla za účelem budoucí spolupráce, nebo byla předzvěstí nově se rodícího vztahu, bulvár zatím nevypátral, zajímavé by však zajisté byly obě situace. 

Born Villain vyjde tři roky po poslední desce The High End of Low. Chris Vrenna, bubeník, který spolupracoval s Marilyn Manson na tomto novém albu, charakterizuje novinku zvukově podobnou s Antichrist Superstar a stylově k Mechanical Animals. Kapela má na podporu prodeje tohoto alba naplánováno celosvětové turné, které začalo 24. února v australském Brisbane a po koncertech v Asii a USA se v květnu přesune do Evropy.

Marilyn Manson zavítá také do Prahy, a to 15. července do Velké Lucerny. 



map 

Kopie - mansonborn

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít