Make My Heart Explode natočili ryze dívčí klip

Vydáno 11.06.2012 | autor: redakce

Kapela Make My Heart Explode 5. června v pražském A Studiu Rubín představila svou eponymní desku plnou chytlavých synth-popových melodií, postavených na výrazné rytmice. Součástí koncertu bylo i odprezentování vůbec prvního klipu kapely k singlu One More Day.

Make My Heart Explode natočili ryze dívčí klip Make My Heart Explode natočili ryze dívčí klip

3601-dara-rolinsPrvní samostatný koncert zahájila skupina právě písní One More Day. Ve skvělé atmosféře zcela zaplněného sálu postupně zazněly všechny skladby alba. Koncert vrcholil v polovině večera, kdy Dara Rolins pokřtila desku. „Byla jsem poctěna, když mě Make My Heart Explode oslovili, abych jim pokřtila album. S klukama se sice znám krátce, ale jejich hudbu znám dlouho. Jsou mladí, jsou talentování a já jsem ráda, že jím takto můžu dodat podporu," uvedla zpěvačka, která se zajímá o nové hudební projekty vznikající na naší hudební scéně. Ani Make My Heart Explode se netajili radostí nad úlovkem tak zkušené kmotry: „Jsme nadšeni, že Dara po poslechu naší desky souhlasila s tím, že ji pokřtí. Moc si vážíme toho, čeho v hudbě dosáhla a doufáme, že i naše album budou mít fanoušci rádi. Koncert s křtem byl pro nás skvělý zážitek, ale teď se chceme věnovat a co nejvíce energie dát dalšímu živému hraní."


Dara Rolins předala začínající kapele i několik rad: „Důležité je nebrat se smrtelně vážně a nechat věcem správny čas. Make My Heart Explode to ale mají nastavené dobře - nejsou to kluci, kteří se přihlásili do pěvecké soutěže a chtějí být slavní za půl roku. Jsou v muzice delší dobu a myslím, že pochopili, že jediná cesta k úspěchu je být trpěliví a pracovití. Přeji jim, aby prorazili."

Hodinové vystoupení Make My Heart Explode bylo ukončeno bonusem - premiérovým odvysíláním klipu One More Day, který si ve vlastní režii natočili členové kapely Filip Gemroth a Vladimír Staněk.



zdroj: TZ, dm, foto: nextfoto.cz

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít