EXKLUZIVNĚ: Ashley Slater zremixoval brněnský Tibet

Vydáno 04.10.2012 | autor: redakce

Někdejší zpěvák londýnských Freak Power Ashley Slater zremixoval píseň Oheň z aktuální desky Robinsonaut brněnské kapely Tibet. Britský muzikant si píseň sám vybral a navrhl, že ji udělá ve stylu dubstep.

EXKLUZIVNĚ: Ashley Slater zremixoval brněnský Tibet EXKLUZIVNĚ: Ashley Slater zremixoval brněnský Tibet


Zpěvák a trombónista Ashley Slater, který je rovněž spoluautorem písně Fatboy Slima Weapon of Choice, jejíž video získalo cenu Grammy, měl původně spolupracovat už na albu Robinsonaut. To nakonec z časového důvodu nestihl, takže kapele alespoň dodatečně připravil remix, který bude ke slyšení na vinylové edici nové desky nebo ke stažení na iTunes. "Vybral jsem si písničku Oheň, protože se mi fakt moc líbila a dubstep jsem zvolil proto, že track byl prakticky ve správném tempu a opravdu se na ten žánr velmi hodil. V podstatě jsem instinktivně udělal to, co jsem slyšel v hlavě," popisuje Slater, který se v poslední době prezentoval projekty Cellophane nebo Kitten And The Hip. "Jde o moderní verzi písničky Tibetu, kterou by mohla hrát rádia nebo by se mohla hrát v klubech," dodává.

Skladba Oheň, stejně jako další písničky z CD Robinsonaut budou páteří koncertního playlistu 19. října v brněnské Kojot Areně, kde se Tibet představí jako speciální host turné Elánu.



TZ, ape

 


0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít