Tonya Graves opět sportuje: trampolínu vyměnila za brusle

Vydáno 19.10.2012 | autor: redakce

Zpěvačka Tonya Graves evidentně ráda sportuje. Po loňském singlu 39 Reasons tentokrát vyměnila trampolínu za trekové kolečkové brusle, na nichž zatančila v novém videoklipu Better Than You Know. Tato skladba je druhým singlem z alba I'm The Only Me, za které byla Tonya nominovaná na ceny Anděl 2011 ve dvou kategoriích.

Tonya Graves opět sportuje: trampolínu vyměnila za brusle Tonya Graves opět sportuje: trampolínu vyměnila za brusle


"Když jsem psala text k písničce Better Than You Know, inspirací mi byla pohádka O červených botách od H. Ch. Andersona. Příběh má ale tragický konec, který moc nezapadal do scénáře moderního, tanečního klipu s prvky retra. Nakonec jsem si vzpomněla na další mojí oblíbenou pohádku - Průvodce ze země Oz a scénář byl pomalu na světě. Akorát místo bot máme na nohách trekové kolečkové brusle, na kterých není tanec až tak jednoduchý. Natáčení, i přes pár modřin a karambolů, byla zábava a všichni jsme si to užili" říká o svém novém počinu Tonya.

Kromě propagace nového videa čeká na zpěvačku pestrý konec roku. Už 24. října vyjede jako host komorního divadelního turné se Support Lesbiens, kde se svým klavíristou Honzou Andrem zahraje dvě skladby ze svého debutového alba a dvě společné písničky se Supporty, mimo jiné duet Keeper.



TZ, ape



0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít