Make My Heart Explode před koncertem v Roxy natočili nový klip

Vydáno 06.11.2012 | autor: redakce

Kapela Make My Heart Explode vypouští zcela nový klip k druhému singlu She Got A Strange Magic. Avizuje tak koncert, který se uskuteční 19. listopadu 2012 v pražském klubu Roxy. Koncert je zdarma v rámci večerů Free Mondays.

Make My Heart Explode před koncertem v Roxy natočili nový klip Make My Heart Explode před koncertem v Roxy natočili nový klip


makemyheartexplode_pohoda

MMHE natáčeli svůj druhý klip ve svém oblíbeném prostředí botanických zahrad koncem září. Stejně jako celou desku, i videoklip k She Got A Strange Magic tvořili sami Filip Gemroth a Vladimír Staněk ve svém domácím studiu. V novém videu se oba členové na rozdíl od debutu One More Day i objevují.


Make My Heart Explode se představí naživo pražskému publiku již za dva týdny - 19. listopadu v klubu Roxy, zdarma v rámci programu Free Mondays. Předskakovat jim bude mladá indie-popová kapela Professor Leopard z Brna, která před měsícem vydala také nové EP s názvem Childhood In Reverb. “Leopardi” o sobě říkají: "Zvuk a výraz kapely je ovlivněn jízdou na koních, 80s, 90s. Kapela se rozrůstá o další nástroje jako je loutna nebo syntezátor a dále otevřeně spěje k novému, v rámci přirozeného vývoje hudby a světa. Kapela stojí na rockových základech, ale jen do té míry, aby se dalo mohutně odrazit někam dále... více mezi energii a sny."



TZ, dm

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít