Wohnout poprvé ve 3D: hledá se zpěvák na inzerát

Vydáno 17.12.2012 | autor: redakce

Technologie 3D zažívá boom nejen na plátnech kin, ale také v oblasti tuzemských hudebních videoklipů. Další z řady interpretů, kteří se pustili do třetího prostoru, jsou Wohnout. Ti nedávno představili nový videoklip k písni Zpěvák na inzerát. Video vzniklo metodou Motion Capture, kterou byl natočen například film Pán prstenů. Je tak prvním videem svého druhu v České republice.

Wohnout poprvé ve 3D: hledá se zpěvák na inzerát Wohnout poprvé ve 3D: hledá se zpěvák na inzerát

wohnout-zpvk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Jedná se o 3D animovaný klip ve 3D technologii. Ve videoklipu se kromě kapely objevují i hudebníci ze spřátelených sestav jako Jiří Macháček (Mig21), Michal Mareda (Vypsaná fiXa), Vašek Bláha (Divokej Bill), Tomáš Hájíček (Krucipüsk) nebo herci Marek Taclík a Lukáš Pavlásek. Chybět nebude ani tradiční česká postavička Hurvínka.

Honza Homola k videu dodává: "Dostali jsme možnost využít technologie, které byly použité například pro film Avatar, či Pán prstenů. To nás inspirovalo ke scénáři klipu k písni Zpěvák na inzerát, kde mimo nás zpívají i kamarádi ze spřátelených kapel. Zároveň jsme oslovili zpěváka ze všech zpěváků nejzpěvákovatějšího a tím není nikdo jiný než Hurvínek. Výsledkem je animovanej 3D konkurz na post lídra naší kapely."

Ovládat 2D a 3D verzi je možné na spodní liště přímo v přehrávači YouTube.



TZ, ape

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít