VIDEO: Vyhodili ho ze Superstar, teď o ní Voxel zpívá

Vydáno 06.02.2013 | autor: redakce

Zpěvák Voxel dostal skvělou příležitost - jeho nový singl Superstar bude provázet celou další řadou populární talentové soutěže Česko-Slovenské Superstar 2013, která začne v polovině února.

VIDEO: Vyhodili ho ze Superstar, teď o ní Voxel zpívá VIDEO: Vyhodili ho ze Superstar, teď o ní Voxel zpívá


voxel_01Voxel na sebe poprvé výrazněji upozornil skladbou V sítiJako hromada jiných mladých interpretů, i Voxel zkoušel zprvu štěstí cestou talentových soutěží. Absolvoval celkem čtyři z nich, a proto má teď pro hudební fanoušky před startem další Česko-Slovenské Superstar jasný vzkaz: "Já jsem ta pravá Superstar! Neposadil jsem se na p*del z kritiky a rozhodl se makat dál. Vyhazovali mě dveřma, ale já to zkoušel dál oknem. Pal'o Habera mi jednou řekl, ať už do soutěží nechodím. Nejen kvůli němu jsem se naštval a rozhodl se, že jim ukážu!"

Přestože pro někoho může vyznít text písně Superstar až příliš sebevědomě, TV Nova si přesto vybrala Voxelův singl jako upoutávku. Václav Lebeda alias Voxel říká, že za to může z velké části náhoda: "V jednom rozhovoru jsem se o téhle písni zmínil a následně mi z Novy zavolali a chtěli ji slyšet, udělalo mi to radost." Autorem hudby je sám Voxel, jenž se zároveň postaral o režii i kameru. Text má na svědomí mladý písničkář Pokáč.

TZ, ape, foto: Helene Ngoc Anh Nguyen

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít