VIDEO: Monika Bagárová na Valentýna vzpomíná na okamžiky prožité ve dvou

Vydáno 14.02.2013 | autor: redakce

Oslnivé úsměvy, bezchybná image a profesionální vystupování - tak vypadá život v záři reflektorů. Když zhasnou, iluze se rozplyne a ze superstar se stávají obyčejné holky. Netouží po drahých šatech, ani zástupech ctitelů, ale po každodenních chvílích štěstí ve společnosti nejbližších. Takové okamžiky nejsou cizí ani Monice Bagárové, která o tom, jak to chodí v šoubyznysu, natočila klip Let Me Love U.

VIDEO: Monika Bagárová na Valentýna vzpomíná na okamžiky prožité ve dvou VIDEO: Monika Bagárová na Valentýna vzpomíná na okamžiky prožité ve dvou

Děj nového klipu Moniky Bagárové je plný kontrastů, jež s sebou dvojí život celebrity přináší. Záběry, ve kterých zpěvačka tančí v obležení sexy tanečníků, střídají černobílé vzpomínky na okamžiky prožité ve dvou. A symbolický je i datum zveřejnění nového videa, 14. února, tedy v den svátku svatého Valentýna.

monika bagrov_let me love u_1

"Let Me Love U vypráví příběh obyčejné holky toužící po skutečné lásce a přátelství, která i když se cítí smutná a osamělá, dál musí předstírat, že je sexy a v pohodě, protože je profesionálka," popisuje Monika, která se kvůli premiéře klipu vrátila o pár dní dřív z New Yorku.

"Klip má sice premiéru na Valentýna, ale není to žádná lovestory s happyendem. Je o bouřlivém rozchodu, který je o to bolestnější, že mým bývalým přítelem je jeden z tanečníků, se kterým musím navzdory rozchodu být pořád v kontaktu a tvářit se kvůli natáčení, že je vše v pořádku, i když to není pravda," říká Monika a netají, že inspirací jí byl nejen osobní život, ale také Beyoncé a její píseň If I Were a Boy.

"Líbí se mi, jak dokázala v pár minutách vystihnout rozdílnost dvou světů a chtěla jsem se pokusit o totéž," dodává zpěvačka. Ta, stejně jako její americký vzor, ztvárnila v klipu hlavní roli. Jejího přítele si zahrál Johnny Perfekto, tanečník a spolumajitel Hip Hop Fakulty, jejíž tanečníci spolupracovali s takovými hvězdami, jako jsou Black Eyed Peace, Jay-Z nebo Kanye West. O choreografii se postarala druhá výrazná osobnost bratislavské street dance taneční školy Lady Mel, outfity vybíral zpěvaččin dvorní stylista Lukáš Macháček.

Do režisérského křesla usedl Michal Kunes Kováč, jenž má na svědomí videa k Rytmusově písní AKM, Tinině hitu Si Sám nebo společnému duetu obou interpretů Musíš mať nádej. Hudební produkce a postprodukce je dílem slovenského producentského dua Martin Šrámek a Andrej Hruška z bratislavského studia Littlebeat, stojící za mezinárodním úspěchem Celeste Buckingham.



TZ, dm, foto: Michal Petrík

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít