VIDEO: Velká Británie má talent. Tenhle roste ve studiu Abbey Road

Vydáno 07.04.2013 | autor: redakce

Hned na dvou klubových koncertech se v Česku představí Emily Burns a Leo Stannard, dva mladí talenti, kteří momentálně spolupracují na svých nahrávkách s týmem ze studia Abbey Road.

VIDEO: Velká Británie má talent. Tenhle roste ve studiu Abbey Road VIDEO: Velká Británie má talent. Tenhle roste ve studiu Abbey Road

Meky Abbey Road TZ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koncerty se uskuteční 12. června v pražském Hard Rock Café a o den později v brněnském Semilasse. Projekt nazvaný Abbey Road Night má na starosti Miro Žbirka. Muzikant ke vzniku dodává: "Myšlenka uspořádat klubový koncert spolu s talenty Abbey Road vznikla vloni v létě, kdy jsem v tomto studiu nahrával a splnil si tak svůj sen. S tamním producentem Robem Cassem jsme nejen pracovali, ale i povídali a přicházeli s různými nápady. Výsledkem toho všeho - po jeho loňské návštěvě mého narozeninového koncertu v O2 areně - budou dva letošní červnové koncerty, pro něž připravuji speciální klubový set a ve kterých vystoupí dva jejich výjimečné hudební talenty: Emily Burns a Leo Stannard."

Rob Cass za Abbey Road ke koncertům doplňuje: "Velmi se těšíme na vystoupení v České republice. Nemůžeme se dočkat, až představíme publiku právě dokončené nové skladby Emily a Lea. Oba dva jsou opravdu velkými hudebními talenty a v Británii vystoupí na prestižních hudebních festivalech. Pro Emily některé písně dokonce píše Eg White známý díky spolupráci s Adele, Duffy či Jamesem Bluntem."

 

TZ, ape

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít