VIDEO: Robbie Williams a Dizzee Rascal se připravují na důchod

Vydáno 14.05.2013 | autor: redakce

Dizzee Rascal vždycky naznačoval, že není tak úplně normální. O tom, že podobně to má i Robbie Williams, snad už nikdo ani nepochybuje. Když se tihle dva sešli, šílenství nabralo neřízený směr a vznikl společný singl Goin' Crazy. Ve videoklipu pak dokazují, že se skutečně zbláznili.

VIDEO: Robbie Williams a Dizzee Rascal se připravují na důchod VIDEO: Robbie Williams a Dizzee Rascal se připravují na důchod

robbiedizzee
































Robbie se se svým frajerským gangem důchodců prohání na zpětnými zrcátky ověšených seniorských skútrech. Dizzee zrovna parkuje svůj ostnatý Batmobile, přesedá taktéž na skútr a doprovázen svými rockovými parťáky se přidává k Robbieho gangu, aby si společně podmanili jednu londýnskou uličku. V pozadí se pohybují dvojníci většinou mrtvých rockstars, a protože se točilo na jeden záběr, tak i náhodní kolemjdoucí nebo policie omezující provoz.

Režie klipu se ujal Švéd Andreas Nillson, který točil i pro Depeche Mode nebo MGMT. Goin' Crazy je singl z Dizzeeho nadcházející alba The Fifth, které by mělo vyjít v létě.




Jana Václavíková

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít