VIDEO: Bába Monkey Business chlastá drobky

Vydáno 01.06.2013 | autor: redakce

"Nepřipadá ti to nechutný?" - "Dřív ti to nevadilo." - "Tak aspoň nemlaskej." - "Suchý se to nedá." - "Chlastáš drobky!" - "Tvoje bába chlastá drobky!" Právě touto nevinnou výměnou názorů Ivana Trojana a Kristýny Bokové začíná nový videoklip Monkey Business a zároveň totální demolice jejich bytu.

VIDEO: Bába Monkey Business chlastá drobky VIDEO: Bába Monkey Business chlastá drobky

TrojanBokovaKristýna Boková a Ivan Trojan předvedli ve videu Up To Speed Now perfektní demoliční schopnosti

Následky jejich řádění jsou drastické: rozmlácená váza, knihovna, kytara a dokonce plakát Duran Duran, zdi polité červeným vínem, rozsekaná televize, vylité akvárko, vymlácené okno, stržené závěsy, motorovou pilou rozřezaný nábytek... Teprve až nečekaný vstup Karla Heřmánka do záběru dává jejich nespoutaným emocím happy end. Videoklip, jenž vzniknul v režii Zdeňka Suchého, je plný efektních slow-motion záběrů.

Podobně nápadité bylo už předchozí videa k singlu Midlife Punks Dilemma, kde legendy českého punku ukradnou korunovační klenoty. Ve stádiu vzniku je další vizuální dílo, jež bude čerpat z atmosféry II. světové války, a obrazem doprovodí píseň Rockin' At The Lobby Bar. Na té se kromě kapely podíleli rappeři Vladimír 518, Orion a Kato.

Skladba Up To Speed Now pochází stejně jako ostatní zmíněné písně z jejich aktuálního alba Happiness of Postmodern Age. Turné k této desce je v plném proudu a kapela jej završí ve čtvrtek 13. června v A-Parku Ledařská v Praze Braníku.

ape, TZ

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít