VIDEO: Lůzři od maringotky Kryštof hledají svoji cestu

Vydáno 10.09.2013 | autor: redakce

Několik dní poté, co si Kryštof s Tomášem Klusem poprvé zazpívali na společném pódiu duet Cesta, se skladba dočkala i obrazového zpracování. Po skladbách Inzerát, Křídla z mýdla a Zatančím jde už o čtvrtý videoklip z loňské nahrávky Inzerát. O režii se postaral sám Richard Krajčo.

VIDEO: Lůzři od maringotky Kryštof hledají svoji cestu VIDEO: Lůzři od maringotky Kryštof hledají svoji cestu

krystof cesta05Kryštof ve videoklipu hrají v mrazu u maringotky

"Jde v něm o střetnutí mezi klukama, co si brnkají u karavanu, a slavným zpěvákem z televize. Vychází to z textu o tom, že někdo je lůzr a někdo už má slávu ve svých rukou," vysvětluje Krajčo námět klipu.

Videoklip, ve kterém frontman kapely Richard Krajčo hraje s ostatními v mrazu u maringotky, zatímco z rozsvícených televizních obrazovek zpívá Tomáš Klus, doplňují i záběry z chystaného snímku Křídla vánoc, který bude mít premiéru 14. listopadu, a podle Krajča to bude film o splněných přáních.

Kryštof se po úspěšné letní sezóně, kdy patřili k headlinerům domácícch festivalů, vydají i na velké turné po českých klubech a kulturních domech. První z devatenácti potvrzených zastávek se uskuteční 11. října ve Strakonicích, ta aktuálně poslední pak 23. listopadu v Kutné Hoře.

TZ, ape

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít