VIDEO: Icona Pop roztančí každou noc

Vydáno 26.09.2013 | autor: redakce

Zatímco tyhle dvě rozparáděné švédské holky říkající si Icona Pop lítaly loni po celém světě s nadílkou elektrizujícího popu, v Česku po nich neštěkl pes. Kdo ale neslyšel jejich hit I Love It, který duo vystřelil na vrchol zájmu, strávil pravděpodobně letošní léto na jiné planetě.

VIDEO: Icona Pop roztančí každou noc VIDEO: Icona Pop roztančí každou noc

Icona-Pop-This-Is full

V podobném duchu jako jejich bezstarostná hitovka číslo jedna otvírající nedávno vydané album This Is... Icona Pop se nese i jejich novinka All Night. Ve videoklipu Icona Pop představují přesně to, čím vždycky byly a v čem jsou nejlepší. Namalovaly se, obklopily se flitry a barevnými podivíny neurčitých pohlaví, bouchly láhev sektu, rozesmály se na celé kolo a uspořádaly jednu z těch párty, na kterou čeká každý teenager během nekonečných vyučovacích hodin na střední škole.

Jestli Icona Pop přivezou jenom trochu atmosféry klipu All Night i 26. října do pražského Paláce Akropolis, budete si přát, aby zůstaly víc než jednu noc. A jestli se to někomu nebude líbit? Jim je to jedno. Ony to takhle milují. Každou noc.

Alena Bílková

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít