VIDEO: Eminem se vrátil ke graffiti, nadávkám a peroxidovému přelivu

Vydáno 14.10.2013 | autor: redakce

Eminem si v listopadu ke čtyřicátým prvým narozeninám nadělí již osmé album The Marshall Mathers LP 2. Po fenomenálním úspěchu jeho Recovery (2010) čelí před nemalou výzvou překročit vlastní stín. A podle ochutnávky Survival to zatím vypadá, že král hip hopu kráčí správným směrem.

VIDEO: Eminem se vrátil ke graffiti, nadávkám a peroxidovému přelivu VIDEO: Eminem se vrátil ke graffiti, nadávkám a peroxidovému přelivu

eminem 2013

Do rockově našláplé Survival si Eminem propůjčil vokál Liz Rodrigues z The New Royales a není tajemstvím, že píseň je použita ve hře Call of Duty. Střihy ze hry se prolínají celým videoklipem.

Po rapperových posledních kouscích, kde se představoval například jako táta zpovídající se vlastnímu dítěti o svém selhání v roli otce a manžela, se nyní vrací zpátky do špinavých ulic ve vytahané mikině s řetězi kolem zápěstí, odbarvenou hlavou a hlavně údernou nekompromisní dávkou vzteku na celý svět. Zpět k nadávkám, zpět k magnetofonovým páskám a velkým rádiím, zpět ke graffiti - starý Eminem je zase mezi námi připraven bojovat nebo zemřít.

Alena Bílková

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít