VIDEO: Boris Carloff míří za dalším Andělem

Vydáno 06.11.2013 | autor: redakce

Po videoklipu ke skladbě Falling, za nějž získal sošku v cenách Anděl, natočil Boris Carloff další umělecky laděné video. Klipem ke skladbě I Have Got One Soul znovu potvrdil svůj perfekcionismus a rázně vykročil za "andělskou" obhajobou.

VIDEO: Boris Carloff míří za dalším Andělem VIDEO: Boris Carloff míří za dalším Andělem

boriscarloff I Have Got One Soul

Boris Carloff při tvorbě videoklipu opět využil nejmodernější technologie a postupy. "Přestože je videoklip svým pojetím mnohem minimalističtější než video k písni Falling, postprodukční proces byl o dost náročnější. Využitím technologie 3D scanu a motion trackingu jsme se snažili dosáhnout co nejpřesvědčivějšího spojení živého herce s digitálními prvky," popisuje režisér Martin Živocký. Obraz navíc snímala kamera Alexa, na níž se natáčel třeba poslední James Bond.

Hlavní role se stejně jako u předchozího kousku zhostil sám Boris Carloff. "I přestože jsme živého herce Borise Carloffa točili jen před zeleným pozadím, zaujal nás jeho smysl pro detail a přístup, s jakým se na jednotlivé záběry nahlíželo," říká jeden z režisérů Matěj Chlupáček. Samotný autor dodává: "Je to skladba o samotě mezi přetvářkami, o škraboškách, které si lidé nasazují a zakrývají, co se v nich ve skutečnosti skrývá."

Nejbližší koncertní vystoupení Borise Carloffa je naplánováno na 21. listopadu. V Paláci Akropolis vystoupí společně s francouzským umělcem Cascadeur.

TZ, ape

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít