VIDEO: Tata Bojs opět na střeše. Do světa posílají svoji Papírovku

Vydáno 05.12.2013 | autor: redakce

Po jarním klipu k "recyklované" verzi singlu Pěšáci natočili Tata Bojs další video. Povedeného obrazového zpracování se dočkala skladba Papírovka z předloňského alba Ležatá osmička.

VIDEO: Tata Bojs opět na střeše. Do světa posílají svoji Papírovku VIDEO: Tata Bojs opět na střeše. Do světa posílají svoji Papírovku

tatabojs papirovka

"Je to spíš dílem náhody než koncepčního záměru, že náš nový klip se odehrává z části opět na střeše domu stejně jako u 3D klipu Homo demo. Klip vznikl velmi spontánně za jedno odpoledne na střeše funkcionalistického domu v centru Znojma. Kulisa Znojma nepůsobí provařeně a to se nám líbilo. Točit klipy na střechách sice moc originální není - uznávám, ale písnička je o tom, jak si chlápek připadá "high", když balí holky jako novinovej papír. Takže to úplně mimo není," komentuje nové video Milan Cais.

Kapela se momentálně připravuje na svůj pražský koncert, který proběhne 11. prosince v pražském klubu Roxy. Jak napovídá podtitul HITY / CITY / LIVE, půjde o vystoupení sestavené z výběrového dvojalba Hity a city. Fanoušci se tedy mohou těšit na průřez singlovou historií Tata Bojs, hru na oblíbené nástroje z recyklovatelných materiálů a samozřejmě také na tradičně vychytanou audiovizuální show. Vstupenky jsou k dispozici v tradičních předprodejích od 250 Kč.

TZ, ape

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít