VIDEO: the.switch rozkmitali Tětivu. Pokřtí ji společně s WWW

Vydáno 13.12.2013 | autor: redakce

Emo-coreoví harcovníci the.switch se po čase připomínají novým singlem a videoklipem. Skladba Tětiva se dočká i svého křtu: 16. prosince na společném koncertě s WWW v pražském Paláci Akropolis.

VIDEO: the.switch rozkmitali Tětivu. Pokřtí ji společně s WWW VIDEO: the.switch rozkmitali Tětivu. Pokřtí ji společně s WWW

theswitch akropole2013

the.switch často okoušejí nové a nepoznané. Tentokrát spojí síly se svými oblíbenci WWW. "Nechtěli jsme dělat obyčejný předvánoční koncert, vždy jsme se snažili při takových příležitostech nabídnout našim fanouškům něco nového, netradičního." říká kytarista Majkláč a pokračuje: "Pro spoustu našich fanoušků jsou WWW legendou a mají je rádi pro jejich pojetí hudby i abstraktní české texty, proto nám přišlo přirozené udělat akci společně s nimi." Obě kapely navíc slibují společný song. WWW doprovodí bubeník Pavel Fajt.

Samotná skladba Tětiva pokračuje v klasickém stylu the.switch po hudební i textové stránce. "Život je občas napnutý jak tětiva a někdy se vymkne z rukou, pak i maličkosti nabírají na síle a rychlosti a jsou silnější než my," říká k novému kousku Jan Jareš, dvorní textař kapely. O režii se postaral jako již tradičně Petr "Kráva" Ledvina.

TZ, ape

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít