VIDEO: S Lake Malawi je i v zimě červen

Vydáno 21.02.2014 | autor: redakce

Dva týdny po uvedení singlu Always June přidávají Lake Malawi také nový videoklip. Skladbou, jež vznikla v Londýně pod dohledem producentů Bradleyho Spence a Charlieho Russela (Alt-J, Radiohead, Beady Eye, Jamiroquai), zároveň zvou na jarní turné.

VIDEO: S Lake Malawi je i v zimě červen VIDEO: S Lake Malawi je i v zimě červen

lake malawi nLake Malawi: Pavel Pilch, Jeroným Šubrt, Albert Černý, Patrik Karpentski

"S Lake Malawi máme hotové skladby na celé první album. Nejvíc se ale těším na to, až je oživíme na koncertech a předvedeme publiku," vysvětluje Albert Černý. Dodává, že pokud někdo bude mít pocit, že je hudba Lake Malawi podobná hudbě Charlie Straight, bude to brát jako kompliment. "Asi to nebude překvapivé. V Charlie Straight jsem vymýšlel melodie i texty, v Lake Malawi je to stejné. Písničky jsou vlastně mou autobiografickou zpovědí. Přesto jsou ale nové skladby rychlejší a snad i více vzrušující, protože mám pocit, že je z nich cítit naše nadšení a dobrá nálada v kapele. Jsem přesvědčený, že to lidé poznají."

Turné Lake Malawi odstartovalo 14. února ve Valašském Meziřící, na programu je dalších devět zastávek. "Pokud budeme s publikem v dobré náladě, možná zahraji akusticky také některé skladby Charlie Straight. Mám je rád a myslím, že ke mně patří," uvádí Černý.

22.2. Třinec
25.2. Pardubice
26.2. Praha
27.2. Plzeň
28.2. České Budějovice
4.3. Brno
5.3. Olomouc
14.3. Ostrava
21.3. Děčín

TZ, ape

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít