VIDEO: Nebe čeká na rozednění

Vydáno 18.03.2014 | autor: redakce

Havířovská pětice Nebe posílá do světa druhou ochutnávku z chystané druhé desky Než se rozední. Stejnojmenný singl se už dočkal i vizuální podoby. Na natáčení do Praze si kluci odskočili z jarního turné s Mandrage, které je v plném proudu.

VIDEO: Nebe čeká na rozednění VIDEO: Nebe čeká na rozednění

Nebe 2014 01Nebe

"V klipu mám roli člověka balancujícího na hranici dvou světů a já se rozhoduji, kterou možnost si vyberu. Paradoxní je však to, že žádné možnosti už nejsou, protože to rozhodnutí jsem učinil už dříve a v tom je nakonec i pointa celého příběhu," vysvětluje frontman kapely Petr Harazin, který polovinu natáčení strávil na běžícím pásu. "Samotné běhání mi nevadí, jenže jsem běhal v polobotkách, které jsem měl na sobě dvakrát v životě, a na obou nohách se to dost podepsalo," vzpomíná s úsměvem.

Režie a námětu se ujal Adam Vopička, který stojí za videoklipy kapel Zrní, UDG či No Distance Paradise. "Videoklip jsem od první chvíle nechtěl pojmout klasicky s filmovou vážností - tzn. skutečné lokace a civilní příběh - chtěl jsem vytvořit určitou nadsázku a vyhnout se tak určitým klišé. I proto v klipu neočekávejte příliš mnoho příběhu, ale spíš specifickou atmosféru a metafory," dodává režisér.

TZ, ape

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít