VIDEO: Mother's Angels zvou na svůj BOJ, jako pozvánka posloužila Malá kopretina

Vydáno 28.03.2014 | autor: Petr Lenk

 

Mother's Angels, kapela z východočeské Litomyšle, má novou desku, kterou kluci nazvali BOJ. Pozvánkou na její pražský křest je koncertní video k novému songu Malá kopretina.

VIDEO: Mother's Angels zvou na svůj BOJ, jako pozvánka posloužila Malá kopretina VIDEO: Mother's Angels zvou na svůj BOJ, jako pozvánka posloužila Malá kopretina

mothers angels-001Mother's Angels zvou na pražský křest nového CD

Album úspěšně pokřtili na domácí půdě, v litomyšlském klubu Kotelna, v polovině března. Zde vznikl zajímavý videomateriál, a sice live klip k jednomu z nových songů – Malá kopretina. Ten vám exkluzivně přinášíme. Mother's Angels se i na nové desce stále drží českých textů, pohrávají si se zvukem a přinášejí jedinečný styl, který je těžké kamkoliv přesně zařadit.


Ještě větší akce Mother's Angels čeká 19.4. v pražském klubu Palác Akropolis. „Chceme do Prahy dovézt profesionální show, kdy si hodně dáváme záležet na přípravě zvuku a světel. Moc se na to těšíme, i když nervozita určitě bude. Ale přijede nás podpořit plný autobus fanoušků od nás z Litomyšle a okolí! To je úžasné." říká Jakub Dryml, zpěvák a kytarista kapely. Desku v Akropoli pomůže pokřtít například Michal Hrůza a další.

 

 TZ

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít