VIDEO: Slovák Rakby natočil vzkaz všem podpantoflákům

Vydáno 21.06.2014 | autor: Daniel Maršalík

Raper Rakby ve svých videoklipech rád překvapuje. V tom nejnovějším Pod papučou vsadil na sexappeal taneční skupiny Ladylicious a provokaci všech mužů „podpantofláků".

VIDEO: Slovák Rakby natočil vzkaz všem podpantoflákům VIDEO: Slovák Rakby natočil vzkaz všem podpantoflákům

rakby7

Mladý rapper se těsně před prázdninama rozhodl představit novinku z loňského alba Fresh. "Od začátku jsem cítil, že tento song je výjimečný a věděl jsem, že musí mít silný vizuál. Dal jsem tedy postavit v ateliéru speciální scénu, pozval nejlepší taneční skupinu u nás a připravili jsme podle mě naprosto jedinečný "neslovenský" videoklip," raduje se Rakby z videoklipu Pod papučou, jehož podobu nosil v hlavě už nějaký čas.

"Vždycky jsem chtěl mít takový videoklip. Asi jsem čekal už jen na správnou skladbu a Pod papučou jí rozhodně je. Nebudu lhát, stálo to spoustu peněz, ale z výsledku jsem nadšený a věřím, že i lidé ho ocení," dodal. Ve videoklipu kromě Rakbyho jrají i dívky z taneční skupiny Ladylicious. Jednu z nich má dokonce mladý interpret doma, ale jak sám tvrdí, pod pantofle ho nedostane: "Skladbu jsem napsal všem těm kámošům, kteří nemohou chodit s klukama ven, protože jim to jejich partnerky zakazují. Myslím, že každý si tam najde něco ze svého života. Já s tím problém nemám, proto si mohu dovolit ostatní takto provokovat," směje se Rakby.

TZ, dm, foto: Michal Petrík

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít