VIDEO: Jak Suverenovi sluší legíny?

Vydáno 10.07.2014 | autor: Kateřina Nováková

Slovenský rapper Suvereno vydal před nedávnem už čtvrtou řadovou desku s názvem Jednoducho. Na albu spolupracovali například zpěvačka Layla, Paul Project a Samuel, z rapperů pak Kali, Revolta, Plexo, Rakby a Šipo. Suve navíc aktuálně zveřejnil také videosingl Legíny, který na albu nenajdete.

VIDEO: Jak Suverenovi sluší legíny? VIDEO: Jak Suverenovi sluší legíny?

 

suve orezSuvereno 


Nová studiová deska s názvem Jednoducho pokračuje v Suverenově tvorbě zaměřené na conscious (uvědomělý) hip hop. V jejím tracklistu naleznete také velmi úspěšný wake-up song s názvem Osprostená mládež, který otevřel velkou diskusi na dnes tak aktuální téma sociálních sítí a mediálního vlivu na mládež. Videoklip má k dnešnímu dni přes milion zhlédnutí. "Album je velmi rozmanité. Celek jsem rozdělil do tří částí: v první jsou tvrdší, motivační wake-up songy, druhá je zase hodně funny a ulítlá (tzv. jokerovská) a v třetí části jsou uvědomělé a spirituální skladby. Dohromady tvoří plnohodnotný jednoduchý celek. Tento koncept mi už roky vyhovuje a používám jej dokonce i na koncertech," tak popisuje jednotlivé písně nového alba Suve.

Na albu je několik hostů jako zpěvačka Layla (Objednávám Slnko), zpěváci Paul Project a Samuel (Anjel, Najkrajší deň). Z hip hopové scény pak přispěli svými vokály rapper Kali (Dokážeš to), Revolta (Conscious hip hop), Plexo (Poslanie), Rakby (Prča!) a Šipo (Zóna mužov). Kterého z hostů si Suve cení nejvíce? "Každá ze spoluprací je velmi výjimečná, hosty si totiž vybírám tak, abychom si sedli nejen hudebně, ale taky lidsky. Tak tomu je u mě odjakživa..."


Suvereno má v plánu i tour k novému albu. To by mělo odstartovat srpnovým křtem alba v Bratislavě a pokračovat bude napříč Českou a Slovenskou republikou. Chybět nebude ani Praha. Aktuální videosingl, jenž natočili společně se Samuelem, aktuálně míří do rádiových hitparád.

TZ

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít