VIDEO: Řezník proti všem - Krajčovi, Okamurovi i Machettovi

Vydáno 28.07.2014 | autor: redakce

Hořící orlice coby logo známe společnosti se stala symbolem nového videoklipu k songu Pořád jenom hejt z dílny ZNK. Hlavním tématem je více než půl roku stará kauza Řezník vs. Český slavík.

VIDEO: Řezník proti všem - Krajčovi, Okamurovi i Machettovi VIDEO: Řezník proti všem - Krajčovi, Okamurovi i Machettovi


reznikŘezník


Řezník, kterého při posledním vyhlašování zvolili hlasující vítězem v nové kategorii Hvězda internetu, byl totiž ze soutěže vyřazen generálním partnerem, společností Mattoni. Krátce po vyhlášení cen se kolem Řezníka rozvířily vody českých médií.

Podle Řezníka je anketa "produkt totality" a mezi oceněné se dostane jen interpret, který se nebojí pro umístění poskytnout pořadatelům benefity navíc. Ale protože instituce se hejtuje celkem špatně, vybraní zástupci celebrit v čele s Richardem Krajčem nebo Tomio Okamurou to schytají taky. Řezník je neváhá postavit do ringu a zabít v rámci zápasu ve stylu MMA. Vyvrcholením klipu je skupinový hrob na louce před hořícím logem výrobce minerálních vod.


Klip nenasvědčuje tomu, že by se Řezník s kauzou definitivně vypořádal. A protože se už několikrát ukázalo, jak obratně umí sám sobě dělat reklamu, nabízí se otázka: bude letos zpěvákem roku?


text: Hedvika Pajerová

 

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít