VIDEO: Lady Gaga a Tony Bennett lákájí jazzem na své koncerty

Vydáno 07.08.2014 | autor: redakce

Lady Gaga na sebe strhává pozornost svými prostopášnickými excesy častokrát více než hudbou. Tony Bennett naopak vzbuzuje obdiv zejména svou početnou diskografií, která čítá na pět desítek titulů. Po společném duetu z roku 2011 si na sebe opět dvojice našla čas a zanedlouho vydá album Cheek To Cheek. Z něho pochází i singl Anything Goes.

VIDEO: Lady Gaga a Tony Bennett lákájí jazzem na své koncerty VIDEO: Lady Gaga a Tony Bennett lákájí jazzem na své koncerty


gaga bennet11Lady Gaga a Tony Bennett


Skladba Anything Goes je prvním singlem, který se objeví na dlouho odkládané desce původně plánované na začátek roku. Spoluprací na Cheek To Cheek navazuje Lady Gaga na píseň The Lady Is A Tramp, kterou s Tony Bennettem natočila před třemi lety na jeho album Duets II, v němž mimo jiné zazpívali i Amy Winehouse, Mariah Carey nebo Andrea Bocelli. Vedle písně z pera Cole Portera se na nové desce objeví šedesátkový hit Cher Bang Bang (My Baby Shot Me Down) nebo jazzový standard Lush Life.


Tony Bennett přijede nové skladby propagovat koncertem, který proběhne 20. září v Kongresovém centru. Lady Gaga se Praze představí o dva týdny později. Konkrétně 5. října, kdy podruhé navštíví O2 arenu, kterou se jí podařilo před čtyřmi lety vyprodat. Lístky na oba koncerty jsou v prodeji shodně od 1390 Kč.


Ondřej Bambas

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít