VIDEO: Doctor P.P. má zálusk na Agátu Prachařovou

Vydáno 27.08.2014 | autor: redakce

Agáta Prachařová je hlavní hrdinkou nového videoklipu Doctora P.P. Nebe, peklo, ráj. Nejprve ho pronásleduje v jeho snech a klidu mu nedopřeje ani v bdělém stavu.

VIDEO: Doctor P.P. má zálusk na Agátu Prachařovou VIDEO: Doctor P.P. má zálusk na Agátu Prachařovou

Doctor PP agata foto Dominik SchonAgáta Prachařová v klipu Doctora P.P. Nebe, peklo, ráj


Petr Pečený je mezi přáteli ze showbusinessu pověstný sbírkou komiksů a fantasy literatury. Vizuální ztvárnění klipu Nebe, peklo, ráj je proto na jeho popud stylizováno do filmových adaptací komiksových příběhů a nezapře doktorovu vášeň pro kultovní komiks Sin City.


"Nebe, peklo, ráj byla poslední neotextovaná píseň, kterou napsal náš kamarád Pancho. Vzhledem k tomu, že jsem jí měl druhý den nazpívat, sedl jsem si doma ke krbu, otevřel své oblíbené šampaňské, pak druhé a ráno byla píseň napsaná. Dnes už ani nevím, zda jsem tu zvláštní démonickou ženu, o které je píseň, potkal nebo se mi to zdálo v šampaňském opojení,"
popisuje vznik skladby Doctor P.P. Ke ztvárnění femme fatale nakonec vybral právě Agátu Prachařovou, která podle něj prokázala, že má nejen parametry modelky, ale i rodilý herecký talent.

"Aby z tajemné písně zcela nezmizel crazy humor, který mají naši fanoušci rádi, je na konci sen vystřídán realitou. Takže se změním ve vilného bohatého staříka a Agáta v mou sexy ošetřovatelku, která za tučný honorář snáší dědkovy mírně chlípné vrtochy a dokonce má těsně za hranicí minisukně, vytetováno logo kapely," doplňuje Petr Pečený alias Doctor P.P. {vypnoutlink:Nebe}

TZ, ape

 

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít