VIDEO: Jiří Macháček, Eva Herzigová, Roman Holý, Aňa Geislerová a Ema Brabcová nazpívali Pohádkáře

Vydáno 12.09.2014 | autor: redakce

Začátkem listopadu vstoupí do kin film Pohádkář. Hudbu napsal otec českého funky Roman Holý. Na svědomí má i stejnojmennou skladbu s textem Jiřího Macháčka.

VIDEO: Jiří Macháček, Eva Herzigová, Roman Holý, Aňa Geislerová a Ema Brabcová nazpívali Pohádkáře VIDEO: Jiří Macháček, Eva Herzigová, Roman Holý, Aňa Geislerová a Ema Brabcová nazpívali Pohádkáře


EvaHerzigováEva Herzigová


Jiří Macháček společně se svými hereckými partnerkami z filmu Evou Herzigovou a Aňou Geislerovou skladbu i nazpíval. Hlavním interpretům pěvecky vypomohl také autor hudby Roman Holý a Ema Brabcová. Zatímco Jiří Macháček svou uměleckou činnost rozděluje mezi herectví a hudbu (s kapelou MIG 21 připravuje v současné chvíli turné k novému albu), pro obě ženské představitelky to byl na hudebním poli debut.


Podobně jako příběh filmu a celé natáčení i realizace hudební nahrávky a klipu probíhala zvláštním způsobem, zčásti i na trase Praha - Londýn. Ve vášnivé milostné story Pohádkář hraje Jiří Macháček muže, který je uvězněn ve dvou souběžných životech se dvěma krásnými ženami, z nichž ani jednu nedokáže opustit, ani jednu si nedokáže zvolit. Film na motivy bestselleru Barbary Nesvadbové vstoupí do kin 6. listopadu.

Roman Holý složil svou první filmovou muziku k fantasknímu příběhu Eliška má ráda divočinu (režie Otakáro Schmidt).  Dále je podepsán pod hudbou k dramatu Zatracení nebo komediím Doblba! a Experti.

TZ, ape

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít