VIDEO: Vladimir 518 zasažen bleskem

Vydáno 09.10.2014 | autor: redakce

Designblok je událost, jež každým rokem nabývá na významu nejen pro české návrháře a fanoušky umění. Letos můžeme v jeho rámci zažít i expozici Heineken City Experience, pro kterou natočil Vladimir 518 videoklip v podobě audiovizuální pozvánky.

VIDEO: Vladimir 518 zasažen bleskem VIDEO: Vladimir 518 zasažen bleskem


Vladimir518 jsem jeden z tech 03Vladimir 518 v klipu Jsem jeden z těch


"Letím městem a pozoruju design bloků, pode mnou se míhaj jako dny střechy domů..." popisuje svoji zkušenost s městem jeden z nejúspěšnějších českých rapperů Vladimir 518 v novém videoklipu Jsem jeden z těch. Společně s beatmakerem Mikem Trafikem a kameramanem Vítem Hradilem vytvořili unikátní dvouminutový zážitek.


Videoklip je plný barev, ohně a laserů, ale nechybí ani různé designové výrobky a knihy o umění a architektuře. Vladimir 518 klade důraz na jednoduchost, celá skladba stojí na textu a hlasu autora, o skvělé beaty Mike Trafika se tentokrát jen opírá. Vizuální dojem minimalismu umocňují pohyby tanečnice Jany Vrány, jejíž tělo je v některých záběrech plátnem pro projekce.

Kromě počinů na poli designu se Vladimir 518 v současné době věnuje i koncertům s IDIOT live bandem, který ho doprovází na sólových koncertech. Další live aktivitou jsou koncerty PSH společně s Prago Union na Red Bull Tour Bus.


text: Hedvika Pajerová

 

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít