VIDEO: Sněte s Tata Bojs o novém životě

Vydáno 16.12.2014 | autor: redakce

Krátce po zveřejnění videoklipu k zbrusu nové písni Antikvariát přispěchali Tata Bojs, přesně jak slíbili, s další novinkovou skladbou z chystaného vinylového singlu Strana A. Vizuál klipu S ní se odehrává v textilní dílně, kde desítky žen možná "sní o životě jinde a jindy".

VIDEO: Sněte s Tata Bojs o novém životě VIDEO: Sněte s Tata Bojs o novém životě


Tata Bojs mail foto 2014 SupraphonTata Bojs krátce před Vánoci vypustili dvě nové skladby: Antikvariát a S ní


Desetipalcový vinyl s oběma skladbami, který předznamenává nové album chystané na jaro 2015, pokřtí Milan Cais, Mardoša a spol. už v úterý 16. 12. v brněnském klubu Fléda a o dva dny později, tedy 18. 12. v již vyprodaném pražském Divadle Archa.

"Strana A není klasický singl ve smyslu - tady máme hitovku, kterou chceme tlačit a protože vinyl má dvě strany, je tu ještě jedno "béčko". My máme obě strany A! Ani jedné písničce nechceme dávat větší důležitost, proto jsme se rozhodli natočit klipy dva. Tohle jsme ještě nikdy neudělali. Oslovil jsem dva režiséry, pustil jim demáče a nechal je, ať si sami vyberou. Každý si nezávisle vybral jinou, takže paráda a bez hádky," říká Milan Cais.


Režisér klipu skladby S ní Jan Těšitel už s Tata Bojs v minulosti točil, konkrétně klip k recyklované verzi Pěšáků. "Bylo skvělé na tuto předchozí úspěšnou spolupráci navázat. Písnička S ní má zajímavou strukturu připomínající filmové vyprávění. Hudebně obsahuje nečekaná místa, což jsme se snažili zrcadlit i v samotném videoklipu," komentuje nový klip Těšitel.


TZ, ape, foto: Supraphon

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít