VIDEO: Kryštof Kemp v padesáti minutách zepředu i zezadu

Vydáno 05.01.2015 | autor: redakce

"Člověk by si měl plnit sny. Naším snem bylo mít festival, kde by se každý cítil fajn. Prostě takový fajny festival." Těmito slovy začíná padesátiminutový dokument, který vzpomíná na historicky první festival Kryštof Kemp. Ten loňské léto navštívil celkem sedm měst.

VIDEO: Kryštof Kemp v padesáti minutách zepředu i zezadu VIDEO: Kryštof Kemp v padesáti minutách zepředu i zezadu


Krystof Kemp Plzen 15Během Kryštof Kempů bylo dost prostoru i pro společné focení


Dokument přibližuje atmosféru tohoto rodinného festivalu z pohledu kapely i návštěvníka. Mapuje tzv. "lavičky", tedy jakýsi večírek pro nedočkavé v předvečer festivalu, ranní rozcvičku s kapelou, hudební workshopy, během nichž se mohli zájemci naučit hrát písničky Kryštof, nekončíci podepisování a samozřejmě samotné koncerty.


Vedle kapely dává dokument prostor i hostům - Kempů se společně s Kryštof zúčastnili také Lenny, Mňága a Žďorp, Nebe, Marek Ztracený a první zastávku absolvoval Michal Hrůza.

Zda-li bude Kryštof Kemp pokračovat i letošní léto, není dosud jasné. Jisté je naopak to, že kapela kolem Richarda Krajča chystá nové album. V pořadí sedmá nahrávka by měla vyjít na Den dětí, tedy 1. června. První singl vypustí kapela 14. února.


ape, foto: Jana Braunová

 

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít