VIDEO: Katy Perry láká vystoupením ze Super Bowlu na pražský koncert

Vydáno 02.02.2015 | autor: Ondřej Bambas

Prvního února proběhl 49. Super Bowl, finálový zápas severoamerické NFL, který patří k nejsledovanějším televizním progamům planety. O přestávce vystoupila Katy Perry. Mezi jejími hosty zahrál ve třináctiminuté show také Lenny Kravitz a mash-up svých tří hitů představila Missy Elliot.

VIDEO: Katy Perry láká vystoupením ze Super Bowlu na pražský koncert VIDEO: Katy Perry láká vystoupením ze Super Bowlu na pražský koncert

KatyPerry DarkHorse VIDKaty Perry ve videu Dark Horse


Kdo vydržel v noci z prvního na druhého února vzhůru, mohl živě sledovat přenos Super Bowlu 2015, v němž proti sobě nastoupili celky New England Patriots a Seattle Seahawks. Po napínavém zápase odehraném na stadionu phoenixské univerzity v Arizoně, v němž zvítězili Patriots v poměru 28:24, zůstalo v paměti diváků kromě několika momentů ze zápasu a reklam, které patří dlouhodobě k těm nejdráže prodávaným, také poločasové vystoupení. Loni v něm zazářil Bruno Mars, letošní vystoupení udělalo skvělé PR Katy Perry, která 23. února zazpívá v O2 areně.

Svou sérii zahájila singlem Roar na zádech mechanického lva. Začátek byl působivý a nevyzněl zbytečně přeplácaně, jak tomu u mamutích vystoupení častokrát bývá. V další z písní se ke Katy přidal Lenny Kravitz, který ke hře na kytaru přidal několik slok I Kissed A Girl. O něco větší prostor dostala Missy Elliott, která stihla hity Get Ur Freak On, Work It a Lose Control. Přestože se s playbackem nepřátelila tak jako Katy Perry, její medley oživilo přes deset let starou klasiku.


Nejzábavnější části se však ale stal střed performance, v němž s hity Teenage Dream a California Gurls tančila Katy v doprovodu tleskajících žraloků (tančil pouze ten napravo) a pohupujících se barevných míčů. Závěr s nenápadnou reklamou pro přenášející televizi NBC nemohl patřit jiné skladbě než Firework, která je na podobné momenty jako dělaná, což před několika lety ukázali dramaturgové přehlídky Victoria's Secret.

Podobnou vymakanost a perfekcionismus sedící na vtěřinu přesně na koncertě Prismatic World Tour nečekejte, i tak je turné podle ohlasů ze zahraničí velmi zdařilou podívanou patřící ve světě popu k tomu nejlepšímu, co lze navštívit. {vypnoutlink:Lenny}

 

 

text: Ondřej Bambas

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít