VIDEO: Johny Machette s Ondřejem Brzobohatým chtějí spasit svět

Vydáno 03.03.2015 | autor: redakce

Johny Machette a Ondřej Brzobohatý představili videoklip k duetu Spasitelé. Skladba se objeví na Johnyho chystané debutovce Snílek, která oficiálně vyjde 18. března.

VIDEO: Johny Machette s Ondřejem Brzobohatým chtějí spasit svět VIDEO: Johny Machette s Ondřejem Brzobohatým chtějí spasit svět

Johny Machette Snilek fullJohny Machette vydá v polovině března debutovou desku Snílek


"Zjistil jsem, že i maličkost, která udělá druhé šťastnými, je daleko lepší než drahé dárky. Nejlepší pocit je, když si člověk na to, co chce, dokáže vydělat sám, takže proč jenom brát a sám nic nedávat, to přece ani nemůže ty lidi těšit. A naopak... když už mám všeho dost, proč neobdarovat ostatní? Právě o tom je písnička Spasitelé. A taky o tom, co bych jednou v životě chtěl dokázat, kam směřuji a co bych si tajně přál," říká Johny Machette.


Johny Machette je rapper, který svou hudbu neoznačuje za rap, ale RAOP (spojení rapu a popu). Pyšní se titulem Nejpopulárnější český hudební interpret na YouTube s více než 30 000 unikátními odběrateli, vítězstvím v anketě Český slavík Mattoni v kategorii Hvězda internetu nebo nejoblíbenějším videem na českém YouTube za klip Se Zbláznim.

Ondrej Brzobohaty  platina12Ondřej Brzobohatý s Platinovou deskou


Ondřej Brzobohatý je čerstvým majitelem Platinové desky. Tu převzal první březnové pondělí v pražském Divadle Radka Brzobohatého za své debutové album Identity. Momentálně vyjíždí se svojí doprovodnou kapelou na jarní část turné, bude také hostem vyhlášení hudební ankety Žebřík 13. března v Plzni.



TZ, ape, foto: archiv Johnyho Machetta, Jana Zvolánková

 

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít