TOP 6 videoklipů týdne (32.)

Vydáno 27.04.2015 | autor: redakce

Sia si do klipu pozvala topmodelku Heidi Klum, Vladivojna La Chia zase Michala Horáčka a Michaela Kocába. Anna K. vzdává hold Patti Smith a Fall Out Boy testují, co vydrží jejich osobní asistentka. Mezi nejčerstvějšími klipy najdete i vztahové drama Papa Roach nebo animovaný kousek od John Wolfhooker.

TOP 6 videoklipů týdne (32.) TOP 6 videoklipů týdne (32.)


Sia  heidi Klum  01Heidi Klum v klipu Fire Meet Gasoline

 

SIA SI HRAJE S OHNĚM

Její poslední dva klipy se nesly v duchu minimalismu, tance a lidských emocí. Tentokrát se Sia jemně pustila do megalomanie a ve videoklipu ke skladbě Fire Meet Gasoline si zahrála topmodelka Heidi Klum po boku chilského herce Pedra Pascala známého ze seriálu Game of Thrones. Klip je akční, jak už předesílá název skladby, kterou doprovází. Nebezpečná Heidi Klum si hraje s ohněm.

Této australské zpěvačce nikdo nemůže upřít její píli. Album 1000 Forms of Fear vyšlo teprve loni, Sia však nenechává své příznivce čekat a už přišla s prohlášením, že má dokončenou další desku. Datum vydání si prozatím nechala pro sebe.

 

ANNA K. COVERUJE PATTI SMITH

Cover songu Because The Night od americké zpěvačky Patti Smith zaznívá na koncertech Anny K. již nějaký ten pátek. Teď tuto skladbu doprovodila o záznam ze svého koncertu, a tak si můžeme vychutnat Annu K včetně energie a atmosféry v koncertním sále.


Klip je vzpomínkou na její akustické období. Loni v březnu vydala Anna K. album Poprvé akusticky, kde ve zhruba sedmdesáti minutách představila unplugged verze svých největších hitů.

 

PAPA ROACH ŘEŠÍ VZTAHY A VESMÍR

Zase ty ženy! Frontman kapely Papa Roach Jacoby Shaddix ve skladbě Gravity přiznává, že mu to s jeho milou nějak neklape a rád by prý podal pomocnou radu dalším z těch, jejichž vztahy jsou na bodu mrazu. Ve videoklipu chtěla kapela zobrazit kontrast malosti našich problému a nezměrnosti vesmíru, a proto nad nimi září více jak sto žárovek.


Na podzim letošního roku plánují Papa Roach spolu s kapelou Five Finger Death Punch turné a obrátili se na své fanoušky, aby na internetu hlasovali, ve kterých městech by měli zahrát.

 

VLADIVOJNA LA CHIA PROPAGUJE DIVADLO

"What the fuck?!" Možná to si řeknete po zhlédnutí nového klipu ke skladbě WTF. Vladivojna La Chia se experimentovat rozhodně nebojí. WTF je titulní písní ke stejnojmenné divadelní hře, ve které hrají hlavní role Tereza Brodská a Václav Rašilov. Tito dva a spousta dalších jako např. Natálie Kocáb, Michael Kocáb nebo Michal Horáček si zahráli i v tomto prazvláštním videoklipu.

Divadelní hra WTF prozatím dvakrát vyprodala pražské Rock Café. Ti, kteří tuto hru nestačili zhlédnout, to mohou napravit 4. a 5. května na stejném místě.

 

FALL OUT BOY MAJÍ NOVOU ASISTENTKU

Jaképak to asi je být asistentem členů slavné rockové skupiny? Plnit jejich podivné potřeby a sdílet s nimi celý týden? V novém klipu vyhlásili Fall Out Boy soutěž a šťastná dívka tak mohla s kapelou zpívat karaoke nebo venčit zebru. Také se projela tankem, kterým symbolicky protestovali proti homofobii, když zničili dodávku s číslem zákona, jenž zakazuje homosexuální sňatky.


Skladbu s jemným nádechem Tarantinova filmu Pulp Fiction můžete najít na aktuální desce American Beauty, která vyšla na začátku letošního roku. Již 3. května startuje jejich turné, avšak kapela zůstane pouze v USA.

 

JOHN WOLFHOOKER A JEJICH HOLUB

Asi málokterou kapelu napadne dát si jako logo holuba. John Wolfhooker nyní svému opeřenému maskotovi nahráli i videoklip, o který se vizuálně postarala talentovaná Barbora Kmetková, jejíž komiksově laděné obrázky zobrazuje našeho pana holuba jako týpka, co má styl a s ničím se nepáře.

Česko-slovenští John Wolfhooker loni na podzim nahráli debutové eponymní album. Při natáčení se oprostili od počítačové techniky a celou desku vyrobili pěkně postaru analogově.

 

text: David Stoklas

 


 

Sia  heidi Klum  01 TOP

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít