TOP 6 videoklipů týdne (33.)

Vydáno 05.05.2015 | autor: redakce

Vojta Dyk a Táňa Vilhelmová si vystřihli partnerský duet, Stromboli vzpomínají na koncert v O2 areně. Adam Lambert myšlenkami ve městě duchů, Mika obklopen tygry a pandami, ATMO Music zase letadly. Po dlouhých sedmnácti letech se připomínají Refused. To jsou nejlepší klipy minulého týdne.

TOP 6 videoklipů týdne (33.) TOP 6 videoklipů týdne (33.)

 

Dyk VilhelmováVojta Dyk a Taťána Vilhelmová v duetu Máková


VILHELMOVÁ A DYK SI VYZNÁVAJÍ LÁSKU

Je máj, lásky čas a zavání borový háj. Zamilovaná atmosféra dolehla i na pár Vojta Dyk a Táťána Vilhelmová, kteří pro sebe a své kamarády nazpívali milostný duet Májová. Toto vše jen proto, abychom si uvědomili, že na světě je krásně a neměli bychom se nechat zmást iluzí negativních zpráv, které v médiích hrají prim.


"Abychom se po rozkvetlé louce neproháněli jen my, vyzvali jsme kamarády, jestli by společně s námi ten klip nevytvořili. A spustila se doslova lavina,"
dodává Táňa Vilhelmová. V klipu tak můžete vidět videa a fotografie dalších slavných párů.

 

STRAŠIDELNÝ TANEC ADAMA LAMBERTA

Adam Lambert vsadil na barevnou jednoduchost. K natáčení videoklipu k singlu Ghost Town si přizval amerického režiséra Hype Williamse, který je podepsán pod klipy takových hvězd jako Coldplay, Jack White nebo Nicki Minaj. Výsledek je působivý zejména díky dynamickému střihu tanečních kreací.


Tohoto amerického zpěváka jsme mohli na české půdě zaregistrovat letos v únoru, kdy vystoupil s legendárními Queen v O2 areně a ocitl se v nelehké roli Freddieho Mercuryho, se kterou se však vypořádal na jedničku. Ghost Town je první singl z jeho třetího připravovaného alba, které ponese název The Original High a vyjde 16. června.

 

STROMBOLI UCHVACUJÍ O2 ARENU

Kapela Stromboli myslí i na ty ze svých fanoušků, kteří se nedostali na loňský vyprodaný koncert v pražské O2 areně. Skladbu Tesáky z nového alba Fiat Lux doprovodili o záznam z tohoto velmi povedeného koncertu.

Fiat Lux (budiž světlo) obsahuje celkem deset Pavlíčkových skladeb otextovaných Vlastou Trešňákem a Petrem Kolečkem. Právě toto album vyšlo po neuvěřitelných dvaceti pěti letech od předchozího počinu Shutdown.

 

MIKA SI HRAJE A NEZLOBÍ

Mika se po předchozím minimalistickém klipu ke skladbě Last Party trochu odvázal a popustil uzdu své hravosti. Tentokrát čtyřminutový záběr sebe samého nahradil několika minutami barev, zvířat a malovaných kulis. Veselá skladba je tak o to radostnější, a pokud se na vás dostane nějaký splín, Talks About You ho zaručeně vyžene.

Zpěvák bude patřit mezi hlavní hvězdy festivalu Colours of Ostrava, který proběhne od 16. do 19. července. Mimo to Mika vydá letos v červnu již čtvrté studiové album.

 

ATMO MUSIC OPRÁŠILI ŽIVÉ NÁSTROJE

Na světě je další singl z avizovaného alba ATMO Music. Tentokrát ho vcelku nezvykle doprovází živé nástroje, zazní tak akustická kytara nebo trumpeta. Za vizuálním materiálem zamířila sestava do hangáru plného letadel.

Ve skladbě Ráno zazní i hlas Michala Děkana a není to první případ jejich spolupráce. Kolem nové desky je stále plno otazníků, ale měla by vyjít letos na podzim.

 

REFUSED - NOVÁ DESKA PO SEDMNÁCTI LETECH

Švédska hardcorová kapela minulý týden šokovala své fanoušky, když vypustila po sedmnácti letech nový singl Elektra, který ověnčila i zajímavým animovaným klipem, který tak trochu připomíná drogový trip. Nicméně jde o působivou podívanou.


Na připravovaném albu se podílel a dvě skladby napsal i producent Shellback, který spolupracoval např. s Taylor Swift. Refused měli hrát na festivalu Rock for People 2012, díky nepříznivému počasí však nakonec odehráli koncert v pražském Lucerna Music Baru na podzim téhož roku.


text: David Stoklas

 


 

Dyk Vilhelmová TOP

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít