VIDEO: Nepředvídatelnou Celeste Buckingham uvedl americký Billboard

Vydáno 15.06.2015 | autor: redakce

Jméno slovenské zpěvačky Celeste Buckingham se začíná stále častěji skloňovat také v zahraničních médiích. Přispěl k tomu i nový videoklip k singlu Unpredictable. Ten si premiéru odbyl na stránkách Billboardu, jednoho z největších hudebních webů na světě, a Celeste se v něm zhostila hned několika rolí.

VIDEO: Nepředvídatelnou Celeste Buckingham uvedl americký Billboard VIDEO: Nepředvídatelnou Celeste Buckingham uvedl americký Billboard

 

celeste unpredicatbleŽivot je nepředvídatelný - to vzkazuje Celeste Buckingham novým veselým klipem


V novém videu Celeste Buckingham dokazuje, že život je nepředvídatelný a nedá se jen tak snadno naplánovat. Rozverný klip k popové písni s hitparádovými ambicemi ji představuje jako obletovanou celebritu, osamělou krásku v baru i udřenou uklízečku. A dojde i na retro blonďatou paruku. "Chtěla jsem, aby se s tím mohl ztotožnit každý, v jehož životě se pořád děje něco nepředvídatelného," vysvětluje někdejší finalistka SuperStar.


Dvacetiletá zpěvačka a skladatelka aktuálně v USA pracuje na nových písních, se kterými jí pomáhá i producent Earl Cohen, jenž spolupracoval třeba s Pink či Lady Gaga. Právě z jeho dílny pochází i singl Unpredictable.


Billboard, jm

 

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít