VIDEO: Jako Bonnie a Clyde. Klip Ty a já od Kryštof je epický

Vydáno 22.06.2015 | autor: redakce

V éře aktuálního alba Srdcebeat se skupina Kryštof rozhodla pojmout vše ve velkém - od produkce desky, které se ujali dva Američané, až po vizuální prezentaci. Po barevném klipu k titulnímu hitu přicházejí s filmovým videem k druhému singlu k baladě Ty a já. Richarda Krajča v něm doplňuje herečka Hana Vagnerová.

VIDEO: Jako Bonnie a Clyde. Klip Ty a já od Kryštof je epický VIDEO: Jako Bonnie a Clyde. Klip Ty a já od Kryštof je epický

kryštof ty a jaNový klip Kryštofu režírovala Karin Babinská a působí spíše jako krátký film

Režie snímku, který kapela označuje za nejvýpravnější ve své kariéře, se ujala Karin Babinská, jež se nechala inspirovat svými oblíbenými filmy Bonnie a Clyde či Butch Cassidy a Sundance Kid. Natáčení v Praze a Berouně zaštítila firma Film United v čele s Rickem McCallumem, producentem tří dílů Star Wars. Za kameru se postavil britský kameraman Sam McCurdy, který má sebou řadu filmů či seriály jako Hra o trůny a Merlin.

Písničku Ty a já někteří označují za dvojče velkého hitu Cesta z předchozí cenami ověnčené desky Inzerát. S takto epicky pojatým vizuálem nejspíš nebude problém navázat na úspěch prvního singlu Srdcebeat, který na několik týdnů vládl českému rádiovému éteru a sledovanost jeho videoklipu již přesáhla milion zhlédnutí. 

Album Srdcebeat vyšlo symbolicky 1. června v den narozenin zpěváka Richarda Krajča a už třetím týdnem kraluje české prodejní hitparádě IFPI. Na podzim k němu formace objede velké halové turné, které je již nyní z většiny vyprodané.

Text: Josef Martínek

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít