VIDEO: Voxel se za lepší svět málem nechal zavřít

Vydáno 25.06.2015 | autor: redakce

Písničkář Voxel ve skladbě Jednou opěvuje svět bez válek a zločinu a oslavuje pozitivní přístup k životu. "Třeba se začnem smát místo válčení a zjistíme, že to zas tak špatný není," vzkazuje. Zajímavostí je, že se při natáčení čerstvě představeného videoklipu za lepší svět málem dostal do křížku se zákonem.

VIDEO: Voxel se za lepší svět málem nechal zavřít VIDEO: Voxel se za lepší svět málem nechal zavřít

voxel 2015Dočká se věčný optimista Voxel dne, kdy se začnem smát místo válčení?

Video Jednou se natáčelo v interiérech i na poli, odkud byly pořízeny také zajímavé letecké záběry. Kouř z dýmovnic, který v klipu také nechybí, se však moc nelíbil majiteli soukromého pozemku a štáb se musel obávat případného střetu s policií. Výsledek má i přes závažné téma nádech optimismu a nadhledu a do příjemné letní nálady se skvěle hodí.

Voxel se už nějakou dobu netají tím, že na podzim chystá vydání své druhé řadové desky. Naváže tak na loňskou prvotinu All Boom!, za kterou získal několik nominací na různá hudební ocenění - mimo jiných bodoval jako Objev roku v anketě Žebřík 2014. Z desky pochází i hit V naší ulici, který se dlouho držel mezi nejhranějšími skladbami v našich rádiích.

 

 

Text: Josef Martínek

 

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít