VIDEO: Jelen natočil nový klip na koncertech. K písničce, která mu dala jméno

Vydáno 26.06.2015 | autor: redakce

Skupina Jelen nepřestává ždímat svou debutovou desku Světlo ve tmě, která vyšla loni na jaře. Po úspěších s písněmi Magdaléna nebo Co bylo dál? s hostující Janou Kirschner vydává nový singl. Do rádií míří skladba, která jim dala název - Jelen. Klip vznikl na místech, kde se kapela cítí nejvíce doma, tedy na koncertech.

VIDEO: Jelen natočil nový klip na koncertech. K písničce, která mu dala jméno VIDEO: Jelen natočil nový klip na koncertech. K písničce, která mu dala jméno

 jelen 2015 promoJelen s jelenem na propagační fotce k aktuálnímu singlu, který se jmenuje - jak jinak - Jelen.

Málokterá domácí formace zažila v posledním roce takový vzestup popularity jako právě Jelen. Sestava kolem frontmana Jindry Poláka má za sebou řadu vyprodaných klubových koncertů a kromě jiných úspěchů v dubnu získala Anděla v kategorii Objev roku. Také v aktuálním singlu spoléhá na vlastnosti, kterými si posluchače získala - lidovost, folk-rockovou přímočarost a tradiční hudební nástroje. Koncertním klipem navíc dokládá, že právě na pódiích její repertoár funguje nejlépe. 

"Hrajeme teď doopravdy jako o život. Plní se nám sen. Křižujeme republiku a vystupujeme všude. Hospody, poutě, jarmarky, náměstí, majálesy, ale i rockové, countryové a multižánrové festivaly. Máme hodně energie a velkou chuť do hraní. Proto je také náš nový videoklip sestříhán z našich koncertů. Podium je to místo, kde se cítíme nejlíp," vysvětluje zpěvák. Už na podzim navíc Jelen vyrazí na další turné, které zatím čítá osm zastávek.

 

 

Text: Josef Martínek

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít