VIDEO: Jaro Smejkal se v novince Believe spojil s americkým rapperem

Vydáno 01.07.2015 | autor: redakce

Jaro Smejkal, který na sebe před dvěma lety upozornil účastí v SuperStar a následným úspěšným singlem Nevermind, přichází s mezinárodní spoluprací. S novinkou Belive mu totiž kromě producenta Marcuse Trana pomohl i americký rapper Hi-Defa.

VIDEO: Jaro Smejkal se v novince Believe spojil s americkým rapperem VIDEO: Jaro Smejkal se v novince Believe spojil s americkým rapperem

jaro smejkal 2015Jaro Smejkal s dokončením nového singlu spěchal kvůli termínu holandské produkce

Smejkal se divákům televizní soutěže představil jako zpěvák s nevšení barvou hlasu i chutí inspirovat se zahraniční produkcí. Obojí dokazuje i v aktuálním singlu Believe. Ten podle jeho slov pojednává o síle jedince, který si svědomitě kráčí za svými sny. 

„Vychází to z mých i Hi-Defových vlastních zkušeností, mé začátky v hudbě nebyly snadné, ale nevzdal jsem se a věřil si, a právě proto stále tvořím hudbu, skládám, koncertuji a proplouvám vodami showbusinessu. Píseň zkrátka může popisovat různé cesty, životní, kariérní i osobní, ale důležité je si věřit a pracovat na sobě," objasňuje interpret. 

Křest singlu, který prý holandská produkce skrz novou desku přislíbila distribuovat i na velkých tanečních akcích, proběhl na konci června v pražském KU baru. Než se skladba dočká svého plnohodnotného klipu, mohou si fanoušci pouštět alespoň jednoduchý vizuál pořízený během natáčení singlu. Záživnější záběry prý budou hotové do konce července. 

 

text: Josef Martínek

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít