VIDEO: Janet Jackson se vrací jako klidná bouře

Vydáno 25.07.2015 | autor: Daniel Maršalík

Na prahu padesátky a sedm let od vydání alba Discipline vypustila Janet Jackson nečekaně do světa comebackový singl No Sleeep. Nyní ho doplnila i videoklipem. A hned je mnohými přirovnáván k jejímu megahitu That's The Way Love Goes.

VIDEO: Janet Jackson se vrací jako klidná bouře VIDEO: Janet Jackson se vrací jako klidná bouře

janetJanet Jackson vydá nové album. Úvodní singl se vydařil

Nejenže americká zpěvačka představila nový singl, ale zároveň oznámila, že na podzim vydá svou jedenáctou studiovou desku a vyjede na koncertní šňůru. Zatím jsou potvrzeny jen severoamerické destinace Unbreakable World Tour a lístky rychle mizí. Několik koncertů je už dokonce zcela vyprodaných. Zda Janet zavítá i do Evropy, není zatím úplně jasné, ale podle přízviska "světové" lze předpokládat, že ano.

 

 

Klip k singlu No Sleeep byl natočen k albové verzi písně, v níž je na rozdíl od podoby z lyric videa i hostující J. Cole. Pod autorstvím songu je podepsána osvědčená trojice Janet Jackson, Jimmy Jam a Terry Lewis, která stojí za největšími úspěchy ve zpěvaččině kariéře.

Skladba není na první poslech hitová, přesto získala velmi kladná hodnocení. Působí jako klidná bouře, která předznamenává zpěvaččin velký comeback. Janet stylem zpěvu a erotickým dusnem (vrcholícím v bridži) navazuje na vrcholy své kariéry, během které prodala přes 140 milionů kopií svých desek.

 

text: Daniel Maršalík

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít