TOP 7 videoklipů týdne (45.)

Vydáno 28.07.2015 | autor: David Stoklas

Na co se tentokrát určitě podívat? New Found Glory tetují Hayley Williams, Majk Spirit má rád šampaňské, Demi Lovato si užívá léta, George Ezra se schovává v džungli a Ellie Goulding ovládá telekinezi. Také klipy od Jana Nedvěda a Foxes stojí za zhlédnutí.

TOP 7 videoklipů týdne (45.) TOP 7 videoklipů týdne (45.)

 

HAYLEY WILLIAMS 2015 - FULLHayley Williams účinkuje v novém klipu z dílny New Found Glory


NECHTE SE POKÉROVAT OD NEW FOUND GLORY A HAYLEY WILLIAMS

Tetování je v současnosti velmi častý a oblíbený módní doplněk. Proč do toho nejít také? A rovnou v rockovém stylu! New Found Glory si přizvali zrzavou zpěvačku Hayley Williams z Paramore a otevřeli si tetovací salón. Energická Hayley taky jednu kérku schytá. Na jejím břiše se objeví jméno kytaristy Chada Gilberta.

New Found Glory chystají na letošní říjen vydání upravené verze své loňské desky Ressurection. Album bude oproti staršímu vydání obsahovat dvě skladby navíc. Mezi ně patří i upravená podoba Viscious Love.


LETNÍ PARTY S DEMI LOVATO

Skladba Cool for the Summer už jeden vizuální doprovod v podobě lyric videa má. Letní píseň byla původně doplněna o záběry z bazénové party. V hlavním klipu ale konečně vystoupí samotná Demi. Není pochyb o tom, že jde o uvolněnou a sexy podívanou, ze které letní atmosféra přímo čiší.

Singl Cool for the Summer je první ochutnávkou ze zpěvaččina nadcházejícího pátého alba, jehož přesné datum vydání je prozatím neznámé. Lovato navíc rozjíždí nahrávací label Safehouse records, jehož bude i spoluvlastníkem.


GEORGE EZRA – KRÁL DŽUNGLE

Podle názvu skladby Barcelona by většina diváků asi čekala záběry ze španělského města. Nicméně mladý zpěvák se v novém klipu uchýlil do náruče deštného pralesa. Místo kolosální Sagrady Famílie dal přednost liánám a hustému porostu. Nebýt jeho výrazně barevné košile, bylo by asi složité ho v té změti větví najít.

George Ezra je mladý britský písničkář, který letos v červnu oslavil své dvaadvacáté narozeniny. Na svědomí má prozatím jedno studiové album s názvem Wanted on Voyage, na kterém je celkem dvanáct skladeb. Barcelona je třeba vedle hitu Budapest jednou z nich.


MAJK SPIRIT SI UŽÍVÁ NA VYSOKÉ NOZE

Slovenský rapper Majk Spirit v poslední době prožívá nesmírně úspěšné období. Blažený stav, ve kterém se momentálně nachází, je ústředním motivem skladby Šampuss. Videoklip jde tematicky ruku v ruce se samotnou písní. Pohoda u azurového bazénu, krásné ženy a spokojené verše oblíbeného interpreta.

Poslední Majkovo dvojalbum pojmenované Y Black a Y White vyšlo na jaře.  Majk Spirit není v současnosti pouze jedna z nejvlivnějších tváří slovenské hiphopové scény. Kromě koncertů jej můžeme vidět i na televizních obrazovkách, kde v sérii reklam na pánskou kosmetiku radí, jak se chovat jako správný gentleman.


FOXES VYPRÁVÍ PŘÍBĚH O CHLAPECKÉ LÁSCE

Nadějná britská zpěvačka Foxes představila ve spolupráci s módní značkou H&M tanečně laděný videoklip ke skladbě Feet Don't Fail Me Now. V něm se vydáváme sledovat příběh chlapce, který nalezne zalíbení v baletce. A přece by to nebyl správný taneční happy-end, kdyby se neprotančili až ke zdárnému a šťastnému konci.

Foxes momentálně připravuje druhé studiové album, které bude k dostání v říjnu letošního roku. Ponese název All I Need a soudě podle prozatím dvou zveřejněných skladeb lze soudit, že je určitě na co se těšit.


SÓLOVÁ PREMIÉRA JANA NEDVĚDA

Skladba Good Vibes je ideální soundtrack do nepohody a špatné nálady. Nově je doplněna i o prosluněný a pozitivní letní videoklip, ve kterém si po boku zpěváka Jana Nedvěda zahráli Lukáš Lasák a modelky Kateřina Krobová a Klára Voráčková.

Jana Nedvěda můžete znát především z kapely Bek Ofis, která je součástí české scény již přes deset let. Skladba Good Vibes vznikla mimo produkci jeho domovské formace a dalo by se říci, že se stylem trochu blíží k její dřívější tvorbě.


SUPERMOCNÁ ELLIE GOULDING V KLIPU MAJOR LAZER

Americká restaurace, kde se sešli Ellie Goulding a Taurrus Riley, vypadá naprosto obyčejně. Nicméně tato dvojka zde objeví své nadpřirozené schopnosti. U ohnutých příborů a levitujícího jídla to začíná a u poletující servírky končí.

Projekt Major Lazer před nedávnem obsadil hitparády, mohl za to hit Lean On, kde jim sekundovala zpěvačka MØ. Skladby Lean On i Powerful jsou k nalezení na jejich poslední desce Peace Is The Mission.

 

text: David Stoklas


HAYLEY WILLIAMS 2015 - TOP

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít