VIDEO: Nafrněná Barbora Poláková a přehlídka českých hereckých hvězd

Vydáno 11.08.2015 | autor: redakce

Herečka a zpěvačka Barbora Poláková, která se mimo jiného prosadila hitem Kráva, chystá na podzim svou sólovou desku. Z té nabízí fanouškům k poslechu song Nafrněná. Ve vtipném videoklipu si zahrála řada známých osobností.

VIDEO: Nafrněná Barbora Poláková a přehlídka českých hereckých hvězd VIDEO: Nafrněná Barbora Poláková a přehlídka českých hereckých hvězd

Barbora Polakova 20Barbora Poláková chystá novou desku

Skladba Nafrněná ironizuje klepy, předsudky a přetvářku. A to vtipným způsobem, jak to Bára Poláková umí. V rozjetém videoklipu hrají třeba Ivana Chýlková, Martha Issová, Anna Polívková, Marie Štípková, Hana Vagnerová nebo Pavel Liška. Skutečný počet známých tváří ve videu je ale mnohem vyšší. Přítomen byl i Jan P. Muchow, uznávaný producent, který Barboře s novinkou pomáhal.

Chystaná deska se na trhu díky Supraphonu objeví na podzim. Více informací bychom se měli dozvědět již brzy. Připomeňme, že Barboru Polákovou můžete znát i jako moderátorku Žebříku. Po boku Tomáše Hanáka stála i při dosud posledním ročníku letos v březnu v Plzni.


text: Josef Martínek

 

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít