VIDEO: Nicki Minaj znovu vrtí zadkem, pozoruje ji Robin Thicke

Vydáno 19.08.2015 | autor: redakce

Před dvěma lety měl Robin Thicke hit léta, loni se ale ve stejnou dobu musel smířit s prodejním fiaskem desky Paula, která znamenala razantní ústup z pozic. Nyní se pokouší o návrat na výsluní. Asistuje mu u toho tradičně rozvlněná Nicki Minaj.

VIDEO: Nicki Minaj znovu vrtí zadkem, pozoruje ji Robin Thicke VIDEO: Nicki Minaj znovu vrtí zadkem, pozoruje ji Robin Thicke

robin-thicke-featuring-nicki-minaj-back-together-music-videoNicki Minaj a Robin Thicke se spojili pro účely nového singlu

Back Together je celkem stadardní letní singlovka inspirovaná diskem. Produkoval ji Švéd Max Martin, neomylný výrobce hitů, a je příslibem Thickova dalšího alba. Videoklip se natáčel v prosluněném Miami, vidíme v něm bazén, letní radovánky i samotné hudební číslo. A také tradičně svůdnou Nicki Minaj, která ani tentokrát nezapomněla zakroutit svým pozadím. 

Jde už o druhý singl z připravované desky Morning Sun. Předchozí řadovku Paula věnoval Thicke manželce, která ho opustila, chtěl tím získat zpět její přízeň. Třeba v Británii se ale dostala jen na 200. místo albového žebříčku, což byl oproti předchozí desce Blurred Lines, která byla číslem jedna, dramatický propad. 

text: Josef Martínek

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít