VIDEO: Nebe má nový hit. Tyhle Pláštěnky je radost obléknout

Vydáno 28.08.2015 | autor: redakce

Havířovská kapela Nebe je zpět s novým singlem. Píseň Pláštěnky znamená pro partu, kterou kdysi objevil Richard Krajčo, výrazný posun. Nabízí svěží popovou produkcí s energickým zvukem a stadionovým refrénem.

VIDEO: Nebe má nový hit. Tyhle Pláštěnky je radost obléknout VIDEO: Nebe má nový hit. Tyhle Pláštěnky je radost obléknout

 

nebe plastenkyU skupiny Nebe je toho hodně nového. Singl Pláštěnky je toho důkazem

Pětice v čele s frontmanem Petrem Harazinem, jenž letos získal cenu OSA pro Nejúspěšnějšího mladého autora v oblasti populární hudby, posílá do éteru první singl z připravované nové desky. Ta by měla vyjít v průběhu následujícího roku. 

Autorský tandem Petr Harazin a Štěpán Petrů dokáže citlivě vnímat poetiku, jejich singly nepostrádají lehkost, chytlavý refrén a vše dokážou podtrhnout podmanivou aranží a moderním zvukem. Za produkcí písně Pláštěnky stojí Peter Dudák z kapely Hex, který naposledy výrazně produkčně zaštítil slovenský objev roku Adama Ďuricu.

Kapela společně se singlem představuje také videoklip, na jehož spolupráci přizvala sympatickou slovenskou autorku, režisérku a kreativní ředitelku společnosti Cukru Production Martinu Slovákovou. Sázka na změnu vyšla.

"Pláštěnky hrajeme už nějaký ten pátek na koncertech, lidem se moc líbí, jde z nich energie a tu jsme chtěli promítnout i do videoklipu. S Maťou Slovákovou a jejím týmem Cukru jsme pracovali poprvé a jsme nadšení z toho, jak dokázali naše myšlenky realizovat a posunout. Chtěli jsme klip k Pláštěnkám odlišit od ostatních a uchopit trochu jinak, což se myslím povedlo," vysvěluje Petr Harazin. 

Dost možná se jedná o zatím nejdotaženější a nejhitovější singl Nebe.

tz, jm, foto: @Cukru Production

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít